Om oss

ketil_1 kopi.jpg

Ketil Hvindenbråten

Daglig leder

Ketil har jobbet med store arrangementer, bemanning og frivillighet siden han var tenåring. De siste tolv årene har drevet et konsulentselskap som leverer organisasjonsutvikling, ledelse, coaching og festivalproduksjon. Han er blant annet fast kursholder for Norske Konsertarrangører og har i tillegg jobbet med arrangører som by:Larm, Musikkfest Oslo, Norwegian Wood, SponsorLink og Slottsfjell på kundelisten.
I tillegg til å lede Kanon Personell deltar Ketil operativt i prosjektene selskapet jobber med. Han er både som kursholder, produsent og prosjektleder. Ketil elsker å sette sammen gode team som gir gjestene til arrangementet en fantastisk opplevelse.

Hilde M. Gran

Prosjektleder

Hilde har bred erfaring fra de fleste områder på arrangørsiden av både store og mindre arrangementer. I løpet av sine 11 år i kulturbransjen, har hun jobbet med alt fra arenaprouksjon til frivilligkoordinering. Ved siden av festivalarrangering jobber Hilde også som fast venue manager på Riksscenen. Hilde har utdannelse innen både statsvitenskap og ledelse, men trives aller best med å være “on site” i et hekisk miljø. Arrangører Hilde har jobbet med er blant annet  Norwegian Wood, Slottsfjell, by:Larm, Øya, Findings, Kadetten m.m.
For Hilde betyr det mest å legge til rette for at alle skal få den aller beste konsertopplevelsen, både som publikummer, artist og frivillig.

Hilde_1.jpg
iselin_2.jpg

Iselin Ryen

Markedsansvarlig & prosjektleder

Iselin er den yngste i teamet, men har allerede erfaring fra flere eventer og festivaler som Slottsfjell og Kadetten, i tillegg til konserter med Metallica, Kendrick Lamar, Sam Smith og mange fler. I tillegg til å jobbe med markedsføring i Kanon Personell jobber hun også på Telenor Arena som assisterende avdelingsleder. Iselin er utdannet grafisk designer og har kompetanse innenfor prosjektledelse, markedsføring, sosiologi, tverrfaglige samarbeid, kvantitative og kvalitative metoder, webdesign og visuelle identiteter.

Målet til Iselin er å alltid kunne gi publikum den beste opplevelsen noensinne.